4 gode grunner til å velge båtlån fra Bank Norwegian

LånegiverLånegrenseNom. renteNedbetalingBestill
Bank Norwegian båtlånKr 600 0008,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 16,50%, kr 100 000 o/2 år blir totalt kr 116 682.
Instabank båtlånKr 500 0006,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.

Siden Bank Norwegian ble stiftet i 2007, har banken rukket å bli en stor aktør blant de som tilbyr forbrukslån i Norge. Den første grunnen til å velge forbrukslån dra denne banken er den høye maksimalgrensen. Her har du mulighet til å låne inntil kr 500 000, og dette gir deg en større mulighet til å realisere eventuelle drømmer du måtte sitte med. Høye lånegrenser passer de med solid privatøkonomi, og som ønsker å kjøpe noe de har ønsket seg i lang tid.

Lave priser på lånet

Et typisk priseksempel fra banken setter den effektive renten til 17,8% på forbrukslån. Denne forteller ikke noe om hvilke betingelser du vil få. De med god kredittscore kan oppnå nominelle renter helt nede i 7,90%. Faktisk kan du få en effektiv rente så lav som 9,6% dersom du har en god inntekt og formue. En oversikt fra finansportalen viser at Bank Norwegian har en høy sammenlagt score jamført med andre lånetilbydere. Den tredje grunnen til å velge banken er det lave termingebyret som i skrivende stund kun påløper kr 30. Som med andre banker vil rentenivået du får tilbud om avhenge av din egen privatøkonomi og hvor solid den er.

Slik går du frem for å skaffe lån fra Bank Norwegian

For å skaffe forbrukslånet er det en enkel søknadsprosess du kan følge på nett. Her blir du bedt om slike ting som personnummer og kontaktinformasjon. Banken vil deretter gjennomføre en kredittsjekk av deg, og dersom alt er som det burde vil du få beskjed innen kun noen få dager om at lånet er innvilget. Deretter går det raskt å få pengene overført til konto, og signerer du elektronisk kan du faktisk få pengene på konto samme dagen.