Finansiering av bruktbåt

LånegiverLånegrenseNom. renteNedbetalingBestill
Bank Norwegian båtlånKr 600 0008,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 16,50%, kr 100 000 o/2 år blir totalt kr 116 682.
Instabank båtlånKr 500 0006,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.

Når drømmeskuta skal kjøpes, så er pengene ofte det største problemet. Hvordan skal man finansiere en bruktbåt? Du har flere muligheter, selv om det oftere er enklere å låne penger til ny båt, så skal vi i denne artikkelen se på hvordan du kan gjøre det.

Låne av forhandler eller bank?

Hvis du kjøper brukt båt via en forhandler, så kan de sannsynligvis hjelpe deg med finansieringen. Finansiering av bruktbåt er nemlig vanlig i båtbransjen, men haken er at de kun kan hjelpe deg med 65 prosent av kjøpesummen. Det betyr at du må ha noe egenkapital, dersom du ikke velger andre løsninger.

Den lokale banken har sannsynligvis dedikerte båtlån, der du kan få en rimelig god rente. Hvis ikke dette er et alternativ, så finnes det også finansieringsselskaper som hjelper deg med finansiering av bruktbåt opptil hele kjøpesummen! Så mulighetene er flere, det spørs bare hva som passer deg best

Hvordan får man finansiering av bruktbåt?

Først og fremst så er det inntekten som kommer til å være avgjørende, både for om du får låne og hvor mye du får låne. Når det kommer til båtlån så er det varierende aldersgrenser, men enkelte krever at du er så mye som 25 år. Men de færreste under denne alderen trenger vel å låne penger for å kjøpe seg bruktbåt?