Flere muligheter for båtlån

LånegiverLånegrenseNom. renteNedbetalingBestill
Bank Norwegian båtlånKr 600 0008,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 16,50%, kr 100 000 o/2 år blir totalt kr 116 682.
Instabank båtlånKr 500 0006,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.

Drømmer du om å finne den perfekte båten? En som du og din familie kan bruke på late sommerdager? Eller kanskje du elsker å fiske? Det er mange forskjellige båter tilgjengelig på markedet, både brukt og nytt. Problemet kan være finanseringeringen. Det er selvsagt mulig å utvide boliglånet, om du har dette, men dette er sjelden det beste valget. For de aller fleste vil det beste og ikke minst, det rimeligste alternativet være å kontakte selskaper som spesialiserer seg på båtlån (les mer her). Da vil du kunne få låne nok til å få kjøpe drømmebåten din, uten at renten knekker deg.

Flere valgmuligheter

De fleste båtforhandlere har muligheten til å tilby deg et lån. Dette skal du være litt forsiktig med å takke ja til ettersom renten her ofte ligger over det man kan få andre steder. Det er flere bankuavhengige korttilbydere som tilbyr spesifikke båtlån med forskjellige lånegrenser. Her kan vi nevne lånegivere som Norwegian, KomplettBank og Yabank. Felles for dem er at du ikke behøver å gjøre noe med den faste bankforbindelsen din. Sammenlign ulike lån til båt med å klikke her.

Velg det du har råd til

Det er selvsagt forskjeller mellom de forskjellige långiverne når det kommer til kredittgrense og ikke minst, rente. Derfor er det viktig at du fokuserer på å finne det lånet som passer dine behov best. Enten dette er en høy lånesum eller en lav lånesum. Så må du sjekke hvem som har de beste vilkårene, slik som lave gebyrer og annet. Husk å legge på et par prosentpoeng på renten og sjekk om du vil klare et rentehopp. Så er det bare å søke om lånet på nettet og finne drømmebåten!