LånegiverLånegrenseEff. renteNedbetalingBestill
Bank Norwegian båtlånKr 600 00017,80%15 årBestill
Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.
Komplett BankKr 500 00016,90%ValgfrittBestill
Effektiv rente fra 16,90%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 94 333.
yA Bank båtlånKr 1 000 00010,36%10 årBestill
Effektiv rente fra 10,36%, kr 300 000 o/8 år blir totalt kr 435 456.

Sammenlign lån til båt

Skal du kjøpe båt? Da ønsker du selvfølgelig den billigste finansieringen, og det kan du kanskje finne hos båt-lån.no, vi har nemlig samlet noen av de beste aktørene på markedet på ett sted! Uansett, det finnes selvfølgelig også andre alternativer, så du bør også sjekke ut disse før du tar opp et båtlån. Dette kan for eksempel være hos din lokale bank eller lignende!

Bank Norwegian

Har du funnet drømmebåten? Da kan du enkelt søke om et båtlån fra Bank Norwegian. Du kan låne inntil kr 600 000 for å finansiere din neste båt, og det er selvfølgelig gratis og uforpliktende å sende inn en søknad! Pengene kan du velge å betale tilbake over 15 år, men ønsker du å gjøre det raskere, så kan lånet innfri når du vil!

Du kan låne til ny eller brukt båt, og du velger selv om du vil kjøpe via en båtforhandler eller privat. Har du ikke funnet båten du ønsker deg enda kan du likevel søke om lån, på denne måten har du pengene tilgjengelig den dagen din drømmebåt dukker opp. Du slipper å vente på svar fra en saksbehandler i banken. Hos Bank Norwegian får du svar på om drømmebåten er innen rekkevidde på få sekunder, uansett når på døgnet du søker!

Du kan søke båtlån fra Bank Norwegian hvis du er norsk statsborger, har en registrert liknet inntekt og ikke har løpende inkassosaker.

Komplett Bank

Gjennom Komplett Bank kan du få et såkalt “Fleksibelt Lån”, og dette lånet kan du bruke til å kjøpe din neste båt! Banken sier at de ikke legger seg opp i hva pengene brukes til, og det beste er at du kun betaler rente på utnyttet kreditt, samt at du kan betale tilbake når du vil! Det eneste de krever er at renter og eventuelle andre gebyrer betales hver måned!

Om du er 20 år, Norsk stasborger (utenlandske statsborgere må ligne til Norge), samt at du ikke har betalingsanmerkninger, ja da kan du søke lån hos KomplettBank.no!

yA Bank

yA Bank tilbyr inntil 100% finansiering av båt, du kan velge å betale ned over 10 år. Du låne fra kr 200 000 til kr 1 000 000. Du bruke ditt båtlån fra yA Bank til å finansiere båt fra både privatpersoner og båtforhandlere.

Båten kan ikke være eldre enn 15 år og minimumsstørrelse på båten er 24 fot. I tillegg må båten være forsikret. yA Bank tar kun pant i båter som er registrert i Norsk Ordinært Skipsregister (NOR). Priser og betingelser for å ha en fritidsbåt i NOR finner du her.

Oppfyller du ikke kravene for yA Båtlån kan du søke om yA Forbrukslån i stedet. Et forbrukslån fra yA Bank er et godt alternativ båtlånet. Du kan låne opp til kr 360 000 uten sikkerhet. Renten vil være høyere enn ved et lån til båt, men ved mindre summer er ikke forskjellen så stor i kroner og øre.

Du søker enkelt om et båtlån på hjemmesiden til yA Bank. Søknadsprosessen er svært enkel og du få svar på din søknad innen kort tid. Søknaden er uforpliktende helt til du signerer lånepapirene.

Finansa

Gjennom Finansa kan du låne penger til din neste båt, enten den er ny eller brukt. Med et båtlån fra Finansa får du et gunstig lån med rente fra 4,95%. Det er muligheter for inntil 80% finansiering med maksimalt 15 års nedbetalingstid på ditt lån. Har du ikke funnnet båten du vil ha enda? Da kan du søke nå og få et lånetilsagn, så har du finansieringen i orden når drømmebåten dukker opp.

Hos Finansa er det forskjell på om du skal låne til båt som er mindre eller større enn 7 meter. For lån til båter under 7 meter må båten registreres hos redningsselskapet (småbåtregisteret). For lån til båter over 7 meter må båten registreres i skipsregisteret. Det stilles krav til 20% egenkapital ved begge størrelser.

Finansa er låneagent for AS Financiering som er lånegiver for båtlån fra Finansa. AS Financiering er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst. Dette sikrer at du får noen av de beste betingelsene for båtlån på det norske markedet.

Det er enkelt å søke om et båtlån fra Finansa, du fyller raskt ut et søknadsskjema på hjemmesiden til Finansa, deretter vil du få svar på din søknad innen kort tid. Et eventuelt lånetilbud er uforpliktende inntil lånepapirene er signert.