Slik søker du om båtlån

LånegiverLånegrenseNom. renteNedbetalingBestill
Bank Norwegian båtlånKr 600 0008,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 16,50%, kr 100 000 o/2 år blir totalt kr 116 682.
Instabank båtlånKr 500 0006,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.

I 2014 er det ingen vanskelig sak å søke om båtlån, ettersom alt skjer via nettet. Hvis du har funnet drømmeskuta og behøver et lån på dagen, så tar det sjeldent mer enn noen få minutter å få svar på søknaden!

Søke om båtlån

Hvis man bruker en av de store internettbankene når man skal søke båtlån, så er man garantert effektiv behandling av søknaden. Både Bank Norwegian, Komplett Bank og yA Bank er tre gode eksempler på dette. Samtlige av disse har automatiske systemer for søknadsbehandlinger.

Det betyr at du bruker noen få minutter på å fylle ut søknaden din (det tar sjeldent lengre tid), og får deretter umiddelbart svar på om du får låne eller ei. Bruker du BankID for å bekrefte identiteten din, så har du sikret deg at lånet utbetales så raskt som overhodet mulig.

Søke båtlån i banken

Skal du søke båtlån i den lokale banken din, så tar det som regel noe lengre tid. Fordelen er at du kan gjøre dette direkte via nettbanken din. Årsaken til at det tar lengre tid, er at det er mennesker som skal behandle søknaden, og ikke datamaskiner.

Båtlån i banken kan være fordelaktig ettersom du her kan få en bedre rente. Er du såkalt «helkunde» vil du dessuten få avslag på både forsikringer og lån, noe man selvfølgelig takker ja til.