Søk båtlån på nettet

LånegiverLånegrenseNom. renteNedbetalingBestill
Bank Norwegian båtlånKr 600 0008,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 16,50%, kr 100 000 o/2 år blir totalt kr 116 682.
Instabank båtlånKr 500 0006,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.

Det er mye man kan gjøre på nettet nå for tiden, som man tidligere måtte inn til sentrumsbankene for å utføre. Å søke om båtlån er en av tingene som har blitt langt enklere, og nå kan du faktisk utføre hele låneprosessen ved kjøp av båt uten å reise deg fra kontorstolen.

Slik gjør du det

Det er for øvrig felles for alle typer lån, at de nå kan søkes om på nettet. De fleste banker har i dag automatiske systemer som behandler innkommende søknader. Alt du behøver å gjøre er å finne den banken som tilbyr deg det beste båtlånet, og slenge inn en søknad. I søknaden om båtlån skriver du simpelthen dine personlige detaljer, samt inntektsinfo og så videre.

Er du heldig, så kan du få pengene til båtlån samme dagen. Der man tidligere måtte vente på at gjeldspapirer skulle dukke opp i postkassa for signering, så kan man nå signere disse elektronisk ved hjelp av BankID.

Hvem kan søke båtlån på nettet?

Det er dog noen forutsetninger dersom du skal søke båtlån på nett. Du må for eksempel være minst 18 år, og noen banker har høyere aldersgrenser. Du kan dessuten ikke ha noen betalingsanmerkninger, og må ha en inntekt som samsvarer med lånesummen. De fleste krever også at du er norsk statsborger før de låner deg penger til båt.