Viktig å tenke på når du skal låne til båt

LånegiverLånegrenseNom. renteNedbetalingBestill
Bank Norwegian båtlånKr 600 0008,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 16,50%, kr 100 000 o/2 år blir totalt kr 116 682.
Instabank båtlånKr 500 0006,99%5 årSøk

Annonse

UTEN SIKKERHET
Effektiv rente fra 17,80%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872.

Når den nye (eller brukte) båten skal finansieres, så må de fleste ta turen til banken (eller internettbanken) for å søke om båtfinansiering. Å låne penger til kjøp av båt i Norge er ikke uvanlig, noe som har gitt ganske så gode betingelser for slike lån. Men det er allikevel en del ting du må tenke på.

Slik er et båtlån

Mange tror at et lån til båt må være dyrt, men ettersom man i de fleste tilfeller stiller med egenkapital og kanskje har god inntekt i tillegg, så kan man få en effektiv rente på mellom 5 – 10%. Her gjelder det også å forhandle med banken slik at du får en overkommelig pris på lånet ditt.

Mange banker tilbyr båtlån fra og med fylte 18 år, slik at det ikke er så vanskelig å få gjennomslag hos banken. Fordelen med et slikt lån kontra et forbrukslån, er at man kan bruke svært mange år på å nedbetale gjelden, samtidig som egenkapitalen vil gjøre lånet billigere for deg selv.

Søke båtlån på nettet

Du søker enklest lån til båt via nettet i dag. Da går det svært fort både for deg og banken, slik at du kanskje får svar samme dag som du søker. Bruk BankID for å bekrefte at du er du, så kommer pengene innen noen få dager!